Kondomtillverkare

RFSU

RFSU står för Riksförbundet för Sexuell Upplysning. Förbundet grundades i Sverige 1939 och har sedan dess kämpat för rätten till abort, preventivmedel, sexualundervisning i skolorna samt avkriminalisering av homosexuella. RFSU:s kondomer tillverkas av latex som kommer från gummiplantager i subtropiska klimat, och kvaliteten kontrolleras noggrant innan materialet används.

Durex

Durex har tillverkat kondomer av högsta kvalitet i 75 år. Företaget lägger stor möda på att testa kondomerna så att de inte läcker och så att de kommer att tillgodose kundernas förväntningar. Durex har också ett framstående utvecklingscentrum som försöker identifiera trender i sexuellt beteende, så att de kan tillfredsställa nya behov som uppstår hos konsumenter.

Amor

Amor är en kondomtillverkare med ett utbud i olika färger och smaker, vilket kan vara intressant för den som tröttnat på de klassiskt färglösa och smakfria kondomerna. Företaget har funnits sedan 1968 och har samma idé nu som då, att tillverka kvalitetskondomer i naturligt latexgummi.

Billy Boy

Denna kondomproducent har riktat in sig på att tillverka annorlunda kondomer som skiljer sig från de i standardsortimentet. Genom att använda olika färger och förse kondomerna med olika smaker, vill Billy Boy göra kondomen till en spännande del av sexakten.

Pasante

Detta företag är det snabbast växande och mest populära kondommärket i Storbritannien. Företaget skryter med att en pasante-kondom används varje sekund i Storbritannien.